Adavédelmi tájékoztatóA NeoMagnet Kft. kizárólag értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a felhasználók személyes adatait, amelyek szükségesek a megrendelések teljesítéséhez, valamint a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettségek teljesítéséhez (számla készítés, termék kiszállítás). Kizárólag olyan személyes adatokat kezelünk, amelyek feltétlen szükségesek a teljesítéshez. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeljük.

A NeoMagnet Kft. védi a megrendelők személyes adatait.

Ügyfélszolgálat: 2225 Üllő, Gyömrői út 25.

Telefonszám: 06/29-745-445, 06/70-940-34-34

E-mail: info@neomagnet.hu


Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó megrendelés esetén kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: vásárlók.

A kezelt adatok köre:  a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Számlázási-, szállítási név, számlázási-, szállítási cím,  telefonszám, email cím.

Az adatgyűjtés célja: a törvényi előirások betartása (számlázás) mellett a megrendelések teljesítése (szállítás).

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:  NeoMagnet Kft. munkatársai, MPL és a DHL futárszolgálatok.


Ügyfeleink  bármikor kérelmezhetik ügyfélszolgálatunkon személyes adataiknak törlését, módosítását. A kérelem beadásától számított rövid időn belül töröljük, illetve módosítjuk adataikat.

 

Vissza a  Kezdőlapra