Mágnesfólia és Ferrofólia

Egyedi dekorációs megoldás: mágnesfólia és Ferrofólia

Rengeteg féle dekorációs megoldás létezik. Szinte nap mint nap születnek újabb és újabb ötletek. Némelyikből igen egyedi, különleges dísz, kiegészítő készíthető, némelyikből ötletes reklám. A kreatív emberek mindig új anyagok után kutatnak. Ha nem így tennének, nem születnének izgalmas, újszerű munkák. Ha Ön ezt az oldalt olvassa, valami nem mindennapit keres. A mágnesfólia olyan kreatív embereknek készült, akik valami másra, innovatív ötletre vágynak. Ön próbálta már? Ha még nem, itt az idő.

Miben más a mágnesfólia, mint a sima ragasztós dekorációs anyagok?

Dolgozott már ragasztóval? A többség egyértelműen nehéznek ítéli a ragasztóval való munkát. Az ember évszázadokon át fejlesztette az egyes tárgyak falhoz való rögzítésének módját. A ragasztó ma is kedvelt anyag, de nagyon kevés esetben praktikus. Többnyire azért, mert nagyobb súlyt már nem bír el. Arról nem is beszélve, hogy nehezen lehet leszedni egy ragasztóval rögzített tárgyat.

A mágneses anyagok ezzel szemben nem igényelnek különösebb kézügyességet. Könnyen lehet velük dolgozni, és nem kell bosszankodni, hogy nyomot hagynak a felületen. Felesleges a nehezebb utat választani, ha van más lehetőség.

Szög, ragasztó és festék? Ha nem muszáj, miért használná, használjon Ferrofóliát!

Egy falra akasztott kép nagyon szépen mutat a nappaliban, vagy bárhol a lakásban. Azonban az ízlés évről évre változhat, így ami egyik nap tetszett, az másik nap már borzalmasnak tűnik. A svédek már mindenki előtt rájöttek: a mozdítható, szétszedhető bútoroké, kiegészítőké a jövő. Nem érdemes kifúrni a falat. Egyrészt nagyon macerás, másrészt a szög helye megmarad. Igaz, be lehet tömni, de az újabb munka.

Vannak más, alternatív módszerek is. A rögzítőelemek, távtartók és egyéb segédeszközökkel ugyanaz a probléma: nem adnak elég teret, hiszen csak falra lehet velük rögzíteni. Illetve beszerzésük, és használatuk is bonyolult.

Az eredeti ötletekből születnek a legjobb termékek

Ilyen eredeti ötlet a mágnesfólia. A rugalmas, gumiszerű anyagnak rengeteg előnye van. Jól tapad, és könnyen hajlítható, vágható ízlés szerint. Ellenáll az olyan erős anyagoknak, mint a sav és egyéb oldószerek. Így nehéz tönkretenni.

Öntapadós változata szinte bármilyen anyagra rögzíthető. Fára, papírra, műanyagra. Vastagsága 0,3 mm-től 2 mm-ig terjed. Bármilyen dekorációs tárgy kivitelezhető segítségével. Mágneses fénykép, hűtőmágnes, falidísz stb, de akár gépkocsik dekorálására is alkalmas. Ne szabjon határt a kreativitásának, hiszen a mágnesfóliára bármilyen feliratot nyomtathat. A mágnesfólia célja, hogy  megkönnyítse használója munkáját. Miért választaná a nehezebbik utat?

Ha Ön is szeretné kipróbálni a mágnesfólia használatát, most lehetősége van kedvező áron rendelnie. A NeoMagnet SRL célja a minőségi áruk jutányos áron való kínálata. Kísérletezzen az anyagokkal.

Az alábbi termékek közül válogathat, ha a NeoMagnet Kft-től rendel:

1. mágnesszalag

2. mágnesfólia

3. öntapadós mágnesfólia

4. öntapadós mágnesszalag

5. nyomtatható mágneslap

6. mágneses C profil

7. ferrofólia

Ne hagyja ki a heti akciót! Legyen kreatív és ne féljen az újításoktól!