Telefon:      +36 70 940 3434          +36 29 745 445

                                     Telefon:      +36 70 940 3434          +36 29 745 445

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési feltételek

 

 

Webáruház üzemeltető adatai:

Cégnév: NeoMagnet Kft.

Székhely: 2225 Üllő, Gyömrői út 25.

Cégjegyzékszám:13-09-161216

Adószám: 24226514-2-13.

Bankszámlaszám: 12022203-01376627-00100005, Raiffeisen Bank

Email cím: info@neomagnet.hu

Telefonszám: 06/29-745-445 06-30/977-34-34

 

Termékeink köre:- Neodymium-, Ferrit-, AlNiCo-, SmCo mágnesek.- Mágnesfóliák, mágnesszalagok, nyomtatható mágneslapok,- Mágneses emelők,- Mágnestáblák,- Egyéb mágneses termékek.

 

A termék ismertetőjénél megtalálja a termék paramétereit és Bruttó egységárát.
Weboldalunkon feltüntetett árak BRUTTÓ áraktartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

 

Szállítási határidő: megrendelés leadásást követő 1- 2 munkanap. Egyedi megrendelésére vonatkozó szabályok:A  termékek beszerzésére speciális megállapodás születik, a várható szállítási határidő megjelölésével.Egyedi beszerzés feltétele 50%-os  előleg megfizetése, előlegszámla alapján.
 

Vásárlás menete, feltételei

Webáruházunkban  regisztráció nélkül van lehetősége vásárolni.

 

Vásárlás menete: 

Termékek kosárba helyezése,
Megrendelés elindítása,
Számlázási- és szállítási cím megadása,
Fizetési- és szállítási mód kiválasztása,
Megrendelés véglegesítése.


Sikeres megrendelés esetén az Ön által megadott email címre kap egy visszaigazolást megrendelése részleteiről. Amennyiben pár percen belül a megrendelése elküldése után nem kap visszaigazoló email-t   kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! A visszaigazolt megrendelése után 1-2 munkanapon belül  megtörténik a termék, termékek kikézbesítése, a megrendelés során kiválasztott formában. Amennyiben a megadott termék a megrendelt mennyiségben nincs raktárkészleten a megrendelés leadását követően, munkaidőben  2-5 órán belül felvesszük Önnel telefonon a kapcsolatot. Megrendelését leadhatja email-ben vagy akár telefonon is.

 

Fizetési lehetőségek:

  • előre banki átutalás,
  • bankkártyás fizetés,
  • bankszámlánkra történő befizetéssel,  
  • utánvét, 
  • készpénz (személyes átvétel esetén).

Szállítási költségek:

Bankkártyás fizetés esetén 1500 Ft/csomag kézbesítés 1-2 munkanap
Előre banki átutalás esetén  1500 Ft/csomag kézbesítés 1-2 munkanap,
Utánvét esetén 1600 Ft/csomag kézbesítés 1-2 munkanap, 

 

 

Megrendeléstől való elállás feltételei, szavatosság:Ön, mint vásárló élhet a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Online vásárlás esetében az áru átvételétől számított  14 napon belül jogosult az áru visszavásárlását kérni, amennyiben a termék sérülésmentes
Ebben az esetben a NeoMagnet Kft.  az Ön által kifizetett összeget legkésőbb a 10. napon visszafizeti.
Az áru  visszaszállításának költségei Önt terhelik. 
A megrendelt árura 2 év szavatosságot vállalunk. Az áru nem rendeltetésszerű használata esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. Sérült, törött terméket nem áll módunkban visszavenni. 

 

Kérdés, illetve probléma esetén kérem  forduljon hozzánk bizalommal.

Köszönjük érdeklődését, reméljük elégedett termékeinkkel és szolgáltatásainkkal.

Üdvözlettel:

NeoMagnet Kft.

Adatkezelési tájékoztató
Adatkezelési tájékoztató - GDPR

Adatkezelő:

NeoMagnet Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Székhely: 2225 Üllő, Gyömrői út 25.

Postacím: 2220 Üllő, Gyömrői út 25.

Cégjegyzékszám: 13-09-161216

Adószám: 24226514-2-13

Email cím: info@neomagnet.hu

Weboldal cím: www.neomagnet.hu

Telefonszám: +36-70-940-3434

Telefonszám: +36-29-745-445

 

A NeoMagnet Kft., mint adatkezelő magára nézve kötelezően ismeri el jelen tájékoztató jogi tartalmát, az általános adatvédelmi rendeletről szóló Európai Parlament és Tanács 2016/679 rendelete alapján és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény felhatalmazása alapján.

A NeoMagnet Kft.  vásárlóinak személyes adatait a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően kezeli. Kiemelten fontosnak tartjuk ügyfeleink információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását, ezért a személyes adatokat bizalmasan kezeljük és megteszünk minden olyan biztonsági-, technikai-  és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát  garantálja.

Jelen Adatvédelmi tájékoztató visszavonáságig érvényes.

Adatkezelés célja

Rendelésfelvétel, megrendelések feldolgozása, teljesítése, vásárlók kiszolgálása, számlák kiállítása.Megrendelések törlésével vagy a megvásárolt áru megrendelésével kapcsolatos ügyek intézése.Visszárus anyagok-, áruk kezelése a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. Anyagok-, árúk  ellenértékének visszatérítése a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően.

Az Ön adatainak fenti célokból történő kezelése és feldolgozása a NeoMagnet Kft.  és Ön között létrejövő szerződés megkötéséhez és teljesítéséhez szükséges, valamint  bizonyos adatok kezelését jogszabályi rendelkezés írja elő, ideértve az adózás rendjéről és a számvitelről szóló törvényeket is.

Az adatkezelés jogalapja: az adatkezelés a szerződés teljesítéséhez szükséges [GDPR 6. cikk (1) bek. b) pontja], illetve a GDPR 6. cikk (1) bek. c) pontja, az adatkezelés ugyanis az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges, tekintettel a Számv. tv. 169. § (2) bekezdésére.

A kezelt személyes adatok típusa: tranzakció száma, dátuma és időpontja, bizonylat tartalma, áfás számla és kiszállítás esetén  név, cím,adószám, a vásárolt termékek megnevezése, mennyisége, vételára, fizetési módja.

Személyes adatainak kezelését kizárólag az alábbi partnereink részére továbbítjuk:

- számviteli-, pénzügyi-, banki-, marketing szolgáltatást nyújtó, valamint  futárszolgálati-, postai kézbesítéssel foglalkozó beszállítóinknak, melyek a NeoMagnet Kft. kereskedelmi működését segítik elő.

Jogszabályban előírt kötelezettségünk teljesítése, illetve jogos gazdasági érdekeink védelme érdekében, bizonyos személyes adatokat kiadunk közhatalmi szerveknek.

Teljes körűen garantáljuk, hogy harmadik félként azonosított magánjogi szervezet kizárólag az adatvédelemre, információ biztonságra és titoktartásra vonatkozó jogszabályi rendelkezések legteljesebb betartásával, az ilyen szervezettel kötött megállapodásban rögzített szerződéses terjedelemben férhet hozzá az Ön adataihoz.

A NeoMagnet Kft. ügyfeleinek, beszállítóinak és ezek alkalmazottainak személyes információit semmilyen harmadik féllel nem osztja meg azzal a céllal, hogy harmadik felek ezen személyes információkat további marketing céllal használják.

Azzal, hogy Ön kereskedelmi kapcsolatot létesít a NeoMagnet Kft-vel. vagy bármilyen személyes adatot ad meg, beleegyezik adatainak ilyen jellegű gyűjtésébe, továbbításába, tárolásába, megőrzésébe és feldolgozásába, amennyiben ezen adatok szükségesek azon célhoz, melyre begyűjtötték őket.

A www.neomagnet.hu weboldalunk  látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a NeoMagnet Kft..

Amikor Ön a www.neomagnet.hu  internetes honlapját látogatja, személyes adatait is átadja számunkra. Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. A weboldalon lévő legtöbb információ megtekintéséhez regisztráció vagy bejelentkezési adatok megadása nem szükséges. Vannak azonban olyan funkciók, melyek igénybevételéhez bizonyos személyes adatok megadására (név, email cím) szükség lehet.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát a weboldalon keresztül eljuttatja NeoMagnet Kft-hez, a beküldés során hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a NeoMagnet Kft.– az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje. A NeoMagnet Kft. honlapján keresztül a NeoMagnet Kft. tudomására jutott adatokat harmadik személy számára, a feldolgozáshoz szükséges adatokat kivéve – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adja ki.  A NeoMagnet Kft. az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

Biztonsági kamerák felvételei során birtokba jutott adatkezelése

A NeoMagnet Kft. székhelyén biztonsági kamerarendszert üzemeltet, a személy.-, vagyonvédelmi, valamint magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 133./2005. évi törvény alapján fióktelephelyének védelme-, a rendkívüli események megelőzése-, következményeinek elhárítása, kivizsgálásának segítése, a jogsértések észlelése,  valamint a jogsértő cselekmények megelőzése céljából. A rendszer az épületben zajló eseményeket rögzíti és a felvételeket a törvény rendelkezéseinek megfelelően tárolja.

A NeoMagnet fióktelepére történő belépéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a felvételeken az Ön képmását a NeoMagnet Kft. – a jogszabályokat betartva – azonosításra alkalmas minőségben rögzítse, tárolja, kezelje, illetve a jogszabály által megjelölt esetekben harmadik fél részére kiadja. A fenti adatkezeléshez kapcsolódó jogokon túl Ön a NeoMagnet Kft. elérhetőségein kérhet írásos tájékoztatást az Önről készült felvételekről, melyet NeoMagnet Kft. indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb 30 napon belül megad. Kérheti a felvétel zárolását (vagyis megőrzését) akár a rögzítéstől számított 30 napon túl is, amennyiben valószínűsíti, hogy ez a jogainak gyakorlása érdekében szükséges.

Jogorvoslati lehetőség az adatvédelmi jogok megsértése esetén

Az Általános Adatvédelmi Rendelet számos joggal ruházza fel Önt, a személyes adatok vonatkozásában: kérheti adataihoz való hozzáférést, a nyilvántartásunkban szereplő adatok helyesbítését, illetve tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen.

Vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatai kezelésében jogsérelem következett be, vagy annak közvetlen veszélye fennáll.

Amennyiben Ön úgy ítéli meg, hogy az adatkezelés nem felelt meg a jogszabályi követelményeknek, kezdeményezheti a NeoMagnet Kft. adatvédelmi felelősségének eljárását, illetve a Bírósághoz fordulhat.

Adatvédelmi hatósági eljárást az alábbi szervnél kezdeményezhet:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.Levelezési cím: 1530 Budapest, Postafiók: 5Telefonszám: 06/1-391-1400Email: ugyfelszolgalat@naih.hu

Vásárlási tudnivalók
Bankkártyás fizetés

 

Mire figyeljen a vásárláskor?
Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait!
Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!
A Borgun fizető oldal is mind, biztonságos titkosított SSL kapcsolaton keresztül kommunikál, így adatai illetéktelen kezekbe nem kerülhetnek!

A biztonságról
Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A Borgun rendelkezik egy  titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A világ világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák.
A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt
titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a Borgun, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

FIZETÉS FOLYAMATA
A vásárló a szolgáltató internetes oldalán a bankkártyás fizetési mód választását követően a fizetést kezdeményezi, melynek eredményeként átkerül a Bank biztonságos kommunikációs csatornával ellátott
fizetőoldalára. A fizetéshez szükséges megadni kártyaszámát, lejárati idejét, és a kártya hátoldalának aláírás csíkján található 3 jegyű érvényesítési kódot. A tranzakciót Ön indítja el, ettől kezdve a
kártya valós idejű engedélyezésen megy keresztül, melynek keretében a kártyaadatok eredetisége-, fedezet-, vásárlási limit kerül ellenőrzésre.
Amennyiben a tranzakció folytatásához minden adat megfelel, a fizetendő összeget a kártyakibocsátó bank zárolja a kártyáján.
Az összeg számlán történő levonása számlavezető banktól függően néhány órán belül következik be.

SIKERTELEN FIZETÉSEK ÉS TEENDŐK
Kártya jellegű hiba
A kártya nem alkalmas internetes fizetésre.
A kártya internetes használata számlavezető bank által tiltott.
A kártyahasználat tiltott.
A kártyaadatok (kártyaszám, lejárat, aláírás csíkon szereplő kód) hibásan lettek megadva.
A kártya lejárt.
Számla jellegű hiba
Nincs fedezet a tranzakció végrehajtásához.
A tranzakció összege meghaladja a kártya vásárlási limitét.
Kapcsolati jellegű hiba
A tranzakció során valószínűleg megszakadt a vonal, ezért a fizetés újbóli elindítása szükséges.
A tranzakció időtúllépés miatt sikertelen volt, ezért a fizetés újbóli elindítása szükséges.
Technikai jellegű hiba
Amennyiben a fizetőoldalról nem tért vissza a kereskedő/szolgáltató oldalára, a tranzakció sikertelen.
Amennyiben a fizetőoldalról visszatért, de a böngésző “back”,“reload” illetve “refresh” segítségével visszatér a
fizetőoldalra, tranzakcióját a rendszer biztonsági okokból automatikusan visszautasítja.

Mi a teendő a fizetés sikertelensége esetén?
A tranzakcióról minden esetben generálódik egy tranzakcióazonosító, melyet javaslunk feljegyezni. Amennyiben a fizetési kísérlet során
tranzakció banki oldalról visszautasításra kerül, kérjük vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.
A bankkártya ellenőrzés során a számlavezető bank értesíti az összeget beszedő kereskedő (elfogadó) bankjának, hogy a tranzakció
elvégezhető-e. Más bank ügyfelének az elfogadó bank nem adhat ki bizalmas információkat, arra csak a kártyabirtokost azonosító banknak van joga.